Депутат иска обяснение от Елеонора Митрофанова защо Русия издирва български журналист

0
Това обяви самият Божидар Божанов в Twitter
Това обяви самият Божидар Божанов в Twitter Снимка: ДБ

Това обяви самият Божидар Божанов в Twitter

Депутатът от "Демократична България" Божидар Божанов е изпратил парламентарен въпрос до Министерството на външните работи дали ще привика посланикът Елеонора Митрофанова за обяснение защо Руската федерация издирва българския журналист Христо Грозев. Това обяви самият Божанков в Twitter.

"Христо Грозев е persona non grata в Русия от 2016 година, т.е. няма как да е влязъл на руска територия", напомня в публикацията си депутатът и допълва:

"Със сигурност Кремъл не харесва Грозев след множеството разкрития за операциите на агенти на руските служби в Европа, но на такова действие трябва да се реагира остро".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    Тъкмо помислих, че е някой...
    Кресльовци от въпросното сдружение колкото искаш! За съжаление с IQ не повече от 5! А що се отнася до въпросния депутат, да внимава да не го търсят и него в малко по-късен час! Анадънму, баце, "дупетатин"?👹👹👹
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари