Издирваният от Кремъл Христо Грозев: Не се чувствам в безопасност

0
Не се чувствам в безопасност, но не мисля и че съм в по-голяма опасност отколкото съм бил през последната година и половина, каза той
Не се чувствам в безопасност, но не мисля и че съм в по-голяма опасност отколкото съм бил през последната година и половина, каза той

Не се чувствам в безопасност, но не мисля и че съм в по-голяма опасност отколкото съм бил през последната година и половина, каза той

"Тогава получихме информация от различни източници, близки до Кремъл, че сме „прелели чашата на търпението“ на президента Путин и той е поставил задача да се справят с организацията „Белингкат““.

Това коментира пред bTV журналистът Христо Грозев след изслушването вчера на руския посланик Елеонора Митрофанова в Министерството на външните работи.

Това, което се случи през последните дни, постави на публична видимост притесненията, които имаме за всички наши колеги“, каза още той.

„Виждам пълно вътрешно противоречие в думите на Митрофанова. Твърденията ѝ бяха импровизирани и неподготвени. Дори в руските медии беше изцяло пропуснато нейното пожелание да не пристигам в Русия. Това означава, че тя сама си е позволила повече от това, за което има право. Не ме успокои. Когато дойде от Кремъл каквото и да било успокоение, че си в безопасност, тогава по-скоро трябва да започнеш да се притесняваш“, коментира Грозев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    мхм
    най-големите българофоби са русофилите, те мразят българи които не харесват русия. тъжно за овчите глави но факт!
  • -2
    4
    хайай
    Същото ли мислят и българските русофоби като русофоба на снимката? :}
  • 1
    3
    До 2
    Сега като ви притиснат ,пропутинофилите де, няма да имате време и да се насерете ! Вече ви подкараха и почти МЛЪКНАХТЕ ! Друг начин няма ,само с топуза по главата!
  • 11
    2
    Сетих се за един виц:
    Мама акула и малкото акулче дебнат давещ се. Мама акула: - За да го изядем, първо правим един голям кръг около него. После един по-малък кръг. Накрая правим още по-малък кръг около него, нападаме го и го изяждаме! Малкото акулче: - Ми мамо, не може ли направо да го нападнем? - Е, ти с лайната ли искаш да го ядеш?!! ******************************************************************************************** Че и братушките с тоя така, чакат го хууубаво да се посере от страх...
  • 1
    1
    споко бе
    и на теб ще ти пуснат в гащите новичок!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари