Део става татко

0
С мулатката Мариана чакат бебе през пролетта
С мулатката Мариана чакат бебе през пролетта

Малко преди да чукне точно 40 години, тв водещият Део е получил най-прекрасния си подарък - новината от своята любима Мариана, че ще става татко. Все още обаче бременността е в ранен етап и блондинът не смеел да се похвали публично, разкриват запознати пред „Всеки ден".

Щастливата вест плъзна все пак в приятелските среди на Део, защото от радост той сам се издал. Чаровната мулатка и водещият отдавна се опитвали да заченат. Няколко месеца обаче това все не се получавало, докато най-сетне двамата отишли на преглед, за да проверят дали не се налага „допълнителна помощ" от специалисти. Били готови дори да се подложат на ин витро процедури. За тяхно щастие лекарите ги уверили, че нямат проблеми и Мариана може да забременее по естествен начин. Очаква се бебето да се появи на бял свят през късна пролет, някъде през май.

На 7 октомври Део отпразнува юбилей. Славчев нито за миг не се натъжил от факта, че вече е мъж на средна възраст. „Цели 40 години, кога ги навъртях? Сякаш вчера бях барманче", споделил Део. Той отбелязал празника си скромно, само с най-добрите си приятели.
Део и Мариана имат връзка повече от две години.

Избраницата на блондина е доста по-млада от него - на едва 22 години, родом е от Стара Загора. Баща ѝ е от Нигерия и е бил студент в България. Тук се запознава с майката на Мариана, която е българка. Нигериецът обаче напуска нашенката и красивата мулатка няма спомени за него.

Романсът на Мариана с тв водещия започва в морската ни столица Варна, където чаровният блондин имал участие в заведение, в което работела Мариана. Грациозната походка, визията, владеенето на български и прекрасното поведение не остават незабелязани от Део. След две седмици телефонна любов Мариана идва в София и се мести да живее в апартамента на водещия.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари