Дени отстрани Дани в „Игри на волята“

0
Агрономът загуби елиминационната битка срещу бившата волейболистка
Агрономът загуби елиминационната битка срещу бившата волейболистка Снимка: Игри на волята: България / Facebook

Агрономът загуби елиминационната битка срещу бившата волейболистка

Агрономът Даниел Димов се раздели с мечтата да спечели голямата награда в екстремното риалитиИгри на волята”. Викингът от племето на Гладиаторите отпадна в двубой срещу Денислава Велкова от Старейшините.

В битката за спасение победата грабна милионерът Мартин Николов - Елвиса, след като по време на съвета на сините сам предложи да отиде на елиминация. Той се представи блестящо в изпитанието, включващо кулите на Ханой. Втори остана зъботехникът Иван Рълев от Гладиаторите.

Напускането на Даниел ще отслаби коалицията, от която агрономът беше важна част. Междувременно беше разклатен и съюзът между Иван Рълев и братята Кръстеви след като шампионката по калистеника Цвети Станева изпрати в изгнание Радостин. Дали новопристигналият участник на Чистилището няма да се превърне в поредната жертва на женската коалиция между Виолета Стайкова и Никол Дунев?

В следващия епизод Амазонките ще се завърнат на Арената, за да гледат поредната кастинг битка от сезон 5 на “Игри на волята”. Племето ще трябва да заложи на една от двете много силни дами, които ще мерят сили в двубоя - Ваня Запрянова от сезон 2 на екстремното риалити и претендентката за сезон 6 - Натали Илиева. Ако не познаят, Амазонките ще трябва да изпратят един от своите при Гладиаторите и един при Старейшините.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари