Ден на отворените врати в Бадер България

0
Бадер България КД ви кани на “Ден на отворените врати” на 19 май (четвъртък) между 11:00 - 19:00 часа в удобно за вас време
Бадер България КД ви кани на “Ден на отворените врати” на 19 май (четвъртък) между 11:00 - 19:00 часа в удобно за вас време

Бадер България КД ви кани на “Ден на отворените врати” на 19 май (четвъртък) между 11:00 - 19:00 часа в удобно за вас време

Събитието ще се проведе в производствената база на компанията в град Русе на ул. “Професор Димитър Баларев” 9 (бившата сграда на Техномаркет - срещу Спортното училище).

По време на събитието всички заинтересовани ще могат да разберат повече за Бадер България и ще разгледат производствената база на компанията и как протича производствения процес. Освен това посетителите ще научат за свободните позиции, както и ще имат възможността да кандидатстват на място за позиции като оператор шевно производство. Екипът на Бадер България ще е на разположение и да отговаря на всички въпроси през целия ден.

Бадер България“ започва дейността си в Русе през 2019 година и е част от германската група “BADER Leather” – един от водещите производители на висококачествен кожен интериор за автомобили. Част от клиентите на „Бадер“ са BMW, Audi, Mercedes и други. Основната дейност на русенската компанията е съшиването на кожен материал в готови изделия, без замърсяване и отделяне на вредни емисии.

Повече за събитието може да разберете тук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    Шивачка с No.1375
    Шия седалките ма МЕРЦЕДЕСИТЕ, и получавам 2973.00 лева (две хиляди деветстотин седемдесет и три лева), НИЕТО. От село съм, и съм тъпа пръчка, но главниют индженер ме шиба в дупето и аз се радвам. Парата е киш в края на миесеца, след оргазъм на шиефа.
  • 5
    1
    Бадер-Бадер
    Тези трябва да организират месец на "отворения портафел", и да плащат мнооого повече за извършена дейност в халетата им. Иначе за 700.00 лева (БРУТО), да ходят да агитират в Селеметя.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари