Ден на отворени врати в новия завод на „ВИТТЕ Аутомотив България“ ЕООД - Русе

0
Събитието ще се проведе в новооткрития завод, който се намира в град Русе, месност Слатина, ул. „Индустриален парк“ 19
Събитието ще се проведе в новооткрития завод, който се намира в град Русе, месност Слатина, ул. „Индустриален парк“ 19

ВИТТЕ Аутомотив България ЕООД организира Ден на отворените врати на 25.04.2015 (събота), от 10:00 до 13:00 часа. Събитието ще се проведе в новооткрития завод, който се намира в град Русе, месност Слатина, ул. „Индустриален парк“ 19. Поканена е цялата общественост на град Русе и околностите, както и всички, които проявяват интерес към компанията.

ВИТТЕ Аутомотив България е 100% дъщерно дружество на ВИТТЕ Аутомотив ГмбХ Германия, със седалище в град Фелберт. ВИТТЕ Аутомотив има над 115 годишна история в производството на заключващи системи за автомобилния сектор.

Всички гости ще участват в обиколка на новия завод, която ще обхване логистични,  производствени и административни зони. След края на обиколката, гостите ще могат да получат повече информация за бъдещо кариерно развитие във ВИТТЕ Аутомотив България. С оглед на нашето динамично развитие, компанията предлага много нови работни места за специалисти (инженери, логистици, мехатроници и др.), както и оператори за серийното производство.

Желаещите да посетят събитието ще имат удобството да използват фирмени автобуси за Русе и региона, както и град Разград, за да стигнат до завода. Повече информация на фирмения сайт www.witte-automotive.bg.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари