Делян Пеевски: Всички трябва да разберат къде се намират и да кацнат в парламента

0
Над час съпредседателят на ПП - ДБ Христо Иванов прекара в стаята на ДПС
Над час съпредседателят на ПП - ДБ Христо Иванов прекара в стаята на ДПС Снимка: БТА

Над час съпредседателят на ПП - ДБ Христо Иванов прекара в стаята на ДПС

"ДПС не може да бъде изключено от дебата и работата за промени в конституцията", това коментира депутатът от ДПС Делян Пеевски:

"За да се случи, трябва всички да разберат къде се намират и да кацнат в парламента, защото се реят още и не разбират какво се случва в България. Всичко, където летяхме някъде в розовите облаци, свърши със състава на това правителство. Те трябва да кацнат, в момента имат правителство, трябва да направят разумните неща за България, а ние да направим разумните неща в парламента за България. Когато кацнат, ние ще бъдем тук, за да водим разговорите с тях в името на всички избиратели. Скоро ще разберете какво имаме предвид. Никой не може да изключи ДПС от тези разговори. Ако 204 смятат да изключат ДПС, нашите избиратели няма да ни изключат от този договор и от този разговор за нов обществен ред", предава БНР.

Над час съпредседателят на ПП ДБ Христо Иванов прекара в стаята на ДПС. Той коментира, че не са обсъждани варианти Делян Пеевски да бъде оттеглен от Комисията по конституционни въпроси на парламента. Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ подчерта,че правилата трябва да се спазват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари