Делян Пеевски: Ще подкрепим комисията за „Турски поток“, включваме и „Лукойл“

0
Дължим на хората истината по всеки един проект, заяви депутатът от ДПС
Дължим на хората истината по всеки един проект, заяви депутатът от ДПС Снимка: БГНЕС

Дължим на хората истината по всеки един проект, заяви депутатът от ДПС

Ще подкрепим комисията за „Турски поток“, включваме и „Лукойл“, каза пред журналисти в парламента съпредседателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски.

"Имам уверението от вчера, от Кирил Петков, че те ще подкрепят и за „Лукойл“. Ще бъде една комисия за разследване. Нека да видим, всичко да се разследва, всичко да стане ясно. Ние дължим на хората истината по всеки един проект - от кой е спечелено, от кой е загубено и къде са отишли парите на хората", каза още Пеевски, цитиран от БТА.

Миналата седмица от "Продължаваме промяната - Демократична България" обявиха, че са внесли в деловодството на парламента проект на решение за създаване на Временна комисия за установяване на факти и обстоятелства относно изчезналия стратегически документ "Пътна карта за реализация на проекта за разширение на газопреносната система на Република България", както и всички факти и обстоятелства относно реализацията на проекта "Турски поток" на територията на Република България.

На въпрос дали от ДПС са готови за избори Пеевски отговори: „Ние винаги сме готови са избори“. Попитан ще предложат ли министри на Димитър Главчев, той припомни, че на този въпрос вчера са отговорили с „не“.

Помолен да коментира думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че "и 150 депутати да имаме ГЕРБ и ДПС, правителство няма да има след изборите между само тези две партии", Пеевски отговори: "Дайте да дойдат изборите, да минат, да видим какво доверие ще ни дадат хората. Много е рано за това, не е сериозно да почваме да го водим този разговор отсега. Нека да видим кой какво доверие ще има и тогава ще седнем да говорим тези, които сме отговорни към България".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    mischi
    Как изведнъж се загрижиха да кажат на хората истината! Чудеса ли стават или сънувам?
  • 5
    1
    Ама
    Как вярвам на всяка дума изречена от твоята уста .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари