Делян Добрев: България задлъжнява с 1 милиард лева на месец!

0
В ГЕРБ не коментираме темата за премиер, а търсим решение за високата инфлация​, каза той
В ГЕРБ не коментираме темата за премиер, а търсим решение за високата инфлация​, каза той Видео: NOVA

В ГЕРБ не коментираме темата за премиер, а търсим решение за високата инфлация​, каза той

"ГЕРБ не коментира темата за това кой да бъде премиер, ако мандатът попадне в тях, а набляга на това как да бъде намалена инфлацията." Такова мнение изрази в студиото на „Здравей, България" по NOVA Делян Добрев от ГЕРБ. Решенията трябва да се вземат на база това кои политики ще подобрят живота на хората, смята той.

Заради войната инфлацията в Европа е 8%, в България е 20%. Хората обедняват. Прясното мляко в Германия е 1 евро, у нас е 4 лв. Според Кирил Петков тя ще падне от само себе си. Не, няма да падне така. Инфлацията при управлението на ГЕРБ беше между 0 и 2%. Тогава имаше и пандемия, и финансова криза. Нашата цел е хората да спрат да обедняват, ние да спрем да теглим по 1 млрд. дългове”, допълни Добрев.

Колкото повече вдигаш доходите, толкова повече помпиш инфлацията. Лявата БСП има много по-добра финансова политика, отколкото ПП. България задлъжнява с 1 милиард на месец”, допълни депутатът от ГЕРБ.

Според него следващия кабинет трябва да е от политици. При експертните правителства се губи отговорност, каза още Добрев.

Разговорите за бъдещо управление трябва да се водят по време на предизборната кампания. Очаквам след изборите президентът да раздаде бързо и трите мандата”, поясни Добрев.

За спецакциите на Европейската прокуратура, ДАНС и ГДБОП в ТЕЦ-ове у нас.

По-скоро трябва да се обърнете към екологичният министър, а не към енергийния, защото темата е за въглеродните емисии. В тези ТЕЦ-ове няма нищо държавно, за да е прикривала държавата нещо. Борислав Сандов беше министър 2 години, преди това имаше служебни кабинети. По-тази логика и те са си затваряли очите. Тази тема е прекалено сложна и затова Европейската прокуратура се включва. Сигурен съм, че и нашата прокуратура има компетенцията да направи калкулации за това колко серен и въглероден диоксид отделя даден комин и колко квоти трябва да се закупят”, заяви Добрев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    5
    Мнение
    Осъденият лъжец Добрев, обикаля студията с глупави опорки, просташки обиди и клевети. На всичкото отгоре взема да прави предизборни обещания за газа, които Буци правеше преди 10 години и от които нито едно не изпълни. Даже с действията си и законите си изгони всички не руски фирми. То бива наглост и безпринципност.
  • -3
    4
    88
    Добре ми звучи 1 милиард на месец!
  • 12
    3
    хаха
    "Борислав Сандов беше министър 2 години", кога бе? То правителството го свалихте точно вие мутрите, след няма и 6 месеца управление. В последствие говорите как са крали с години. Нещата при вас не са за прокурор ами за психиатър!
  • 15
    2
    До 1
    А Делян не упръхна ли да ходи от студио в студио и да реве,колко велики са ГЕРБ и как без тях ще сме още по зле?
  • -7
    1
    Пределно ясно кой
    е виновен ! Това са Кирил Петков или Асен Василев и техните посредници ! Половината от парите ги присвояват. Как Радев не забелязва това ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари