Дъщеря живее две години с трупа на майка си

0
Дъщеря живее две години с трупа на майка си

На ужасна и кошмарна гледка се натъкнали атински полицаи, които били извикани от собственик на жилище да помогнат да изхвърли некоректна наемателка. В хола, прилежно увит в марли, стоял труп на балсамирана жена.

Оказало се, че наемателката Жозефин, която е французойка и работи в Гърция като козметичка, страшно обичала майка си. Когато възрастната жена починала, дъщерята не уведомила властите и не я погребала, а тайно я балсамрала. Във Франция тя работела като химичка и имала познания в тази област.

Така Жозефин всяка вечер се прибирала вкъщи и всяка вечер майка й я чакала, все едно е жива. Дъщерята споделяла на майка си как е минал денят й, а после я завивала да спи.

В началото при зловещата картина, част от полицаите едва издържали да не повърнат .Гледката била досущ като във филма „Психо“. Старата жена била починала през 2012 година и оттогава „живеела“ във вид на мумия при щерка си.

Специалисти изследвали трупа, разбрали, че старицата е починала от естествена смърт и даже останали учудени от доброто състояние на трупа и умелото му балсамиране.

Не се знае какво наказание очаква Жозефин и дали властите няма да й простят за стореното, понеже тя със сълзи на очи се кълняла, че много обича майка си и не може да се раздели с нея.

Източник: Komentaru.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари