Държавата конфискува камион, закупен от ЧСИ

0
Владимир Николов спечелил превозното средство на търг, броил парите и накрая “пил една чаша студена вода”
Владимир Николов спечелил превозното средство на търг, броил парите и накрая “пил една чаша студена вода”

Владимир Николов спечелил превозното средство на търг, броил парите и накрая “пил една чаша студена вода”

Държавата национализира камион, закупен законно от частен съдебен изпълнител. Потърпевш се оказва собственик на транспортна фирма, който спечелил превозното средство на търг, броил парите и накрая “пил една чаша студена вода”, която до този момент му струва близо 100 000 лева, предаде NOVA.

Владимир Николов от Търговище не може да повярва, че един от камионите на фирмата му се движи някъде по републиканската пътна мрежа и трупа глоби. И то за негова сметка, въпреки че е отнет в полза на държавата, макар да е законно придобит, платен, регистриран и с платени данъци.

Как национализираха камиона на данъкоплатец, който не дължи и една стотинка на държавата – гледайте във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Ха-ха смях в залата
    Нещо сте се объркали - в булгаристан няма държава - има мафия окупирала властта. Всички "държавни" институции нап, мвр, прокуратура... са превърнати в бухалки в ръцете на шепа дърти, жалки, страхливи мафиоти, заграбили властта чрез измама... Ха-ха-ха, бизнесмен ли е, предприемач ли е, тоя наистина е много тъп... - първо, с кой акъл е тръгнал да прави бизнес в такава крадлива, мафиотска дупка... - и второ, държавните чиновници най-нагло му откраднали камиона, а тоя продължил да му плаща данъците като последния балък... Както казва бай Ганьо - имал си бол пари - платил си... Спокойно, парите от камиончето ти вероятно са стигнали до чекмеджето на свинята от Банкя... така се пълнят чекмеджета с евро и кюлчета... сега и киро-измамника се хвана под ръчичка с Чекмеджан... и двамата заедно ще пълнят чекмеджета... а камиончето си можеш да го забравиш... <Радвай се, че поне не са те тикнали в пандиза, както направиха с Иванчева...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари