Дърт педофил "вилнее" край столично училище

0
14-годишна ученичка е преследвана днес от възрастен мъж в центъра на София
14-годишна ученичка е преследвана днес от възрастен мъж в центъра на София Видео: БНТ 2

14-годишна ученичка е преследвана днес от възрастен мъж в центъра на София.

Момичето все още е в шок, след като възрастният човек е отправял редица неприлични предложения към нея.

Днес в 10,30 сутринта 14-годишната Сена минава покрай 120 ОУ "Г.С. Раковкски", когато непознат мъж я спира, за да я попита за часа. След като отговаря възрастният мъж тръгва след нея, съобщава БНТ 2.

Иво Радойков - баща на Сена: "Започнал да говори мръсотии, които просто ми е неудобно да спомена пред камера. Питал я дали има приятели, дали има любовници, дали се е влюбвала, дали е девствена?"

Детето описва преследвача пред родителите си.

Иво Радойков - баща на Сена: "Леко накуцващ, с бяла коса, без брада, с жълто яке. Приятелка на дъщеря ми е казала, че той се движи в района постоянно и тя го е виждала."

След като бащата на Сена разбира какво се е случило с детето му, той веднага звъни на 112, за да бъдат взети мерки и случилото се с дъщеря му да не се повтори с друго дете. От там го препращат към 4-то районното управление.

Иво Радойков - баща на Сена: "Препоръчаха в удобен за мен момент и време да отида и да подам писмена молба, което буквално ме възмути, защото в такива случаи става въпрос за една спешност, която не търпи отлагане."

14-годишното момиче е в шок, а родителите му се страхуват как ще я пускат сама на улицата от тук нататък. Бащата на Сена е категоричен, че ще търси законов начин този инцидент да не се повтори с други деца.

Източник: БНТ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари