Гроб на път за училище ужасява деца в София

0
Всеки ден покрай него минават стотици ученици
Всеки ден покрай него минават стотици ученици Видео: NOVA

Всеки ден покрай него минават стотици ученици

Гроб с импровизиран кръст и положени цветя върху него ежедневно ужасява стотици ученици от София. За това ни сигнализираха родители, обезпокоени, че мястото за вечен покой е в непосредствена близост до детска градина и столично училище, предава NOVA.

Според Юлияна Якимова най-вероятно на мястото е погребан нечий домашен любимец. Законът задължава собствениците на починали домашни животни да ги кремира.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Разочарован
    Без да правя реклама, има услуга кремиране. Ветернарната лечебница зад спирката на Олимп в комплекс Стив - по спомен до 20 кг 40 лв. Може и да бъркам сумата, но не е по-висока. Аз също се дразня на стопаните които си разгождат кучетата свободно и не си почистват след изхождане. Имам съседи които имат по 2 и 3 кучета, просто неуписуем лай, вой и гълчене на животните-много неприятно и досадно. Такива са ни законите и спазването им - ще си ги търпим за съжаление.
  • 6
    3
    русенец
    Когато домашното ни любимо животинче напусна този свят, започнах да звъня по различни общински служби. Оказа се, че в града няма гробище или екарисаж за домашни любимци. Преди няколко години общинските съветници уж гласували, ама до тук.
  • 13
    2
    Ростьо Кандилков
    проблемът с кучкарите в Русе е сериозен. По новия ЗУЕС те трябва да плащат такса за куче в размер като на човек- член на семейството, но въпреки това продължават да си правят оглушки и да плащат по левче или дори нищо, а домашните им любимци вдигат шум, причиняват безпокойство и стрес на съседи, замърсяват и т. н. а и заради тях се ползват по-често стълбища или асансьори, т.е. повече замърсяване и повече разходи за ток. Домоуправителите нехаят. Конкретно за разходките с куче из Русе- нито един кучкар не спазва нито една наредба, но няма и кой да го санкционира. Преди време една изкукуригала пенсионерка с пекинез по новата велоалея на Плиска излязла вечер в тъмницата и се кара, че велосипедът щял да я връхлети, а това там не е място за разходки на кучета, още повече с поводи по 20 метра, тъй че като се опънат и някой велосипедист да се претрепе. Еестветно Общината никаква я няма, ама иначе 6 зам кмета и 16 дирекции с всевъзможни кабинетни плъхове...
  • 13
    1
    Не се учудвам
    Повечето кучкари са изтрещяли хора. Вчера на площада се разминах с една женица, която водеше дебат с кучето си, което водеше на каишка. Сигурно си има причина, да станеш роб на някое псе, което да разхождаш два пъти на ден в студ или пек, често да не можеш да мръднеш от града, щото няма кой да ти го гледа, да тормозиш съседите си с лая на песа, да си убеден, че всички останали трябва да се умиляват и съобразяват с него...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари