Дарителски концерт ще се проведе тази вечер в Русе

1
Целта е да се съберат / нови или употребявани, но запазени / дрехи, обувки, книги и играчки, които ще бъдат раздадени на семейства в неравностойно положение
Целта е да се съберат / нови или употребявани, но запазени / дрехи, обувки, книги и играчки, които ще бъдат раздадени на семейства в неравностойно положение Снимка: Интеракт клуб „Русе“

На 02.12.2021 г. от 19:00 часа в Доходно здание ще се проведе ежегодният  благотворителен концерт “Семейство, уют и топлина” 

Събитието е с вход свободен. Целта е да се съберат / нови или употребявани, но запазени / дрехи, обувки, книги и играчки, които ще бъдат раздадени на семейства в неравностойно положение.

Организатори са  Интеракт клуб „Русе“  с подкрепата на Български Червен кръст - Русе и CaritasRuse Bulgaria. 

Поводът за инициативата са предстоящите коледни празници. Каузата ще подкрепят изпълнители от Националното училище по изкуства”Проф. Веселин Стоянов”, мажоретен състав “Extreme” и танцов състав “Impulse” към Младежки дом, танцов състав”The center”, Арт школа “Артикул” и сдружение “4етри”.

Посетете концерта, дарете запазени или нови радости за малките ни съграждани, които нямат възможност да получат подаръци по Коледа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари