ДАНС влезе на проверка в "Кинтекс"

0
Според бившия управител на оръжейното предприятие проверката е предизвикана от негови разкрития
Според бившия управител на оръжейното предприятие проверката е предизвикана от негови разкрития Снимка: Асен Тонев, Дневник

ДАНС проверява оръжейното дружество "Кинтекс"

За това съобщи в профила си във Фейсбук бившият управител на дружеството Александър Михайлов. Според него проверката е предизвикана от негови разкрития в национален ефир за схема за източване на държавната фирма, активирана от приближени на Корнелия Нинова. Платени са над 800 000 лева на офшорна фирма от Дубай, твърди той. 

Ето какво пише Александър Михайлов

"Преди минути #ДАНС влязоха в Кинтекс

Изземват се документи и информация за плащанията на дружеството във валута!

Това се случва часове, след като в ефира на БТВ разказах схемата за източване на държавната фирма, която хората на Корнелия Нинова активираха в последните дни. По нея, само от началото на седмицата са платени над 800 000 лева на офшорна фирма от Дубай - фалшив посредник.

Аз бях уволнен преди 3 месеца, защото отказах да участвам в тези схеми.

Вече няма човек, който да не е разбрал истината защо бях неудобен на Корнелия Нинова. Тя ще отговаря на въпросите оттук нататък.

Знаете ли кое е най-жалкото обаче: никой няма да потърси съдебна отговорност от нея. Защото тя си назначи бушони в „Кинтекс“, които сега ще изгорят.

Неудобните като мен тя се опитва да смаже с изфабрикувани дела и откровени клевети.

Всички ние, данъкоплатците в България, платихме 800 000 лева на офшорка в Дубай и още 70 000 лева, за да води държавата дела срещу мен по разпореждане на Корнелия Нинова.

Това е наследството от управлението на Председателя на БСП.

Днес не се радвам, че истината победи. Днес съм гневен, защото такива хора винаги излизат сухи. Те ще продължат да говорят красивите си лъжи и ще се намират наивници, които да им вярват.

Жалко за България.

P.S. Поздравления към ДАНС за бързата реакция, може и да име искрица надежда за Родината ни".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари