Даниел Митов: Медиите, които твърдят, че имам влогове за 600 000 лева, да ми се извинят

0
Не знам как да си обясня неверните данни, които излизат по някои сайтове, освен с некоректност
Не знам как да си обясня неверните данни, които излизат по някои сайтове, освен с некоректност Снимка: bTV / архив

"Аз през 2020 г. съм се прибрал от чужбина. Като всеки един нормален български гражданин, отишъл съм в банка и съм изтеглил кредит, за да си купя жилище", обясни зам.-председателят на ГЕРБ

Нямам влогове за 600 000 лева. Откъде да ги имам. Погледнете декларацията. Това е безобразие. Най-малкото журналистите, преди да напишат нещо, трябва да прочетат какво пише вътре в декларацията.

Това коментира зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов пред журналисти в кулоарите на парламента по повод фалшивите новини, които се разпространяват в някои медии, че има на влог 600 000 лева, предава Епицентър.

"Аз през 2020 г. съм се прибрал от чужбина. Като всеки един нормален български гражданин, отишъл съм в банка и съм изтеглил кредит, за да си купя жилище", обясни той.

"В декларацията пише на каква цена го купих - 225 000 лева струва жилището, аз съм изтеглил 170 000 лева кредит", каза Митов и добави: "Ясно е откъде е теглен кредита, в какъв размер е и жилището в какви стойности е."

"Не знам как да си обясня неверните данни, които излизат по някои сайтове, освен с некоректност и недобросъвестност в някои медии. Моля ги в момента, в който прочетат декларацията, да се извинят", отсече Митов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари