Даниел Лорер: ГЕРБ да си говорят каквото си искат

1
Като "удобни манипулации" определи Лорер слуховете за разцепление в ПП
Като "удобни манипулации" определи Лорер слуховете за разцепление в ПП

Като "удобни манипулации" определи Лорер слуховете за разцепление в ПП

Даниел Лорер определи като "удобни манипулации" слуховете за разцепление в "Продължаваме промяната", предаде Евроком. Той коментира исканата му оставка от страна на съпартиеца му и бивш министър на транспорта Николай Събев. След огласяването на изборните резултати Събев написа във фейсбук: "Ако са почтени, Асен Василев, Даниел Лорер и групата им трябва незабавно да си подадат оставките и да напуснат ПП".

"ГЕРБ си говорят каквото си искат", допълни Даниел Лорер, коментирайки подадената от ГЕРБ преди изборите ръка за евентуална коалиция.

Той уточни, че "Продължаваме промяната" още не са решили, а като станат готови ще "споделят решението си". В отговор на въпрос той риторично заяви, че не знае "дали са останали още евроатлантици в България - има или няма".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Да припомним:
    Никой чифутин не е донесъл нещо добро за България! Справка: Сюлейман Пусси, който ни натика в престъпната организация НАТО за някакви си 30 сребърника! Негови бяха думите „МАЙНАТА МУ НА ПРАВОСЛАВИЕТО! “ и „ВАКСИНИТЕ ТРЯБВА ДА СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ, А АНТИВАКСЪРСТВОТО ДА БЪДЕ КРИМИНАЛИЗИРАНО!“....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари