Даниел Лорер: Направихме услуга на ГЕРБ, като представихме проектокабинет

0
Пред ГЕРБ стои въпроса дали искат да се обърнат отново към коалицията Магнитски
Пред ГЕРБ стои въпроса дали искат да се обърнат отново към коалицията Магнитски

Пред ГЕРБ стои въпроса дали искат да се обърнат отново към коалицията Магнитски

"Като редихме лицата в кабинета мислехме само за едно - как България да стане нормална европейска държава. ПП-ДБ направиха огромен жест, с който да стане ясно къде искаме да отидем и че няма да има политически игри", заяви пред bTV Даниел Лорер от "Продължаваме промяната".

Ние започнахме да се чувстваме победители, всеки ден ни питат за кабинет. Направихме услуга на ГЕРБ като представихме проектокабинет, каза още той. "Не подкрепяме кабинет с ГЕРБ и назначения на ГЕРБ."

"Моята роля в правителството ще е експертна, на Асен Василев - като най-добрия финансист", коментира Лорер.

"Пред ГЕРБ стои въпроса дали искат да се обърнат отново към коалицията Магнитски и хартиената коалиция или искат да подкрепят кабинет, който доказано може да свърши общите приоритети. Скоро ще дойде истинския тест за ГЕРБ - дали ще подкрепят промените в България", коментира депутатът от ПП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    1
    Дани Логореята
    Сетих се за още един гнусен чифутин: Сюлейман Пусси, да еба неговата майка, алчен продажен еврейски гъзззз!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари