Даниел Лорер: ДПС се опитва да реабилитира Делян Пеевски

0
„Възраждане“ е фалшива партия, отсече депутатът от ПП - ДБ
„Възраждане“ е фалшива партия, отсече депутатът от ПП - ДБ Видео: bTV

„Възраждане“ е фалшива партия, отсече депутатът от ПП - ДБ

Ясно беше, че ДПС ще иска да вземе максимален политически кредит от това, реабилитацията на Делян Пеевски е едно от тях“. Това каза в интервю за предаването „Тази сутрин“ по bTV Даниел Лорер, депутат от ПП-ДБ по повод избора на Пеевски за член на парламентарната комисия за конституционни промени, след като ПП - ДБ и ГЕРБ поискаха подкрепа от движението за промени в основния закон.

По думите на Лорер неговата парламентарна група е била „против“ това предложение на ДПС, а гласуването „въздържал се“ е само нюанс на тази позиция.

За нас е важен процесът, защото върховенството на закона е важно за тази държава, не партиите, не ДПС, не г-н Пеевски. Важно е законът да работи еднакво за всички, това е нашата цел. И ние сме наясно за огромните жертви, които трябва да направим“, коментира Лорер.

Той подчерта, че при гласуването на кандидатурата на Пеевски е станало ясно, че „Възраждане“ е фалшива партия, която на практика е покрепила тази кандидатура.

На въпроса защо не са потърсили подкрепата на БСП за конституционните промени той отговори, че засега социалистите нямат ясна позиция, а и тяхната подкрепа само няма да е достатъчна.

Депутатът от ПП-ДБ коментира и поведението на президента Румен Радев след избора на правителството „Денков-Габриел“ от Народното събрание: „Президентът с мъка се раздели с властта – не искаше да даде втория мандат, напусна преди клетвата на правителството. Това бяха силни политически знаци“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    3
    до 2
    Вгъзродените имате сериозен ментален проблем :D Хем сте против "нацистите" и се радвате, че Путлер "освобождава Украйна от нацистите", хем сте против "чифутите" които са основния враг на нацистите. Пийте ги тия хапчета, че в психото вече места няма от вгъзродени пациенти с ментални проблеми
  • 8
    2
    Жива да не бях!
    Доживях чифутин да ми дава наклон на хуя!
  • 6
    1
    daskal
    Че Пеевски е компрометиран завинаги, го знаят дори уличните котки. Няма сила, която да го изчисти! Големият въпрос е ЗАЩО! Човекът е богат, има бизнеси, има всичко! Да се оттегли на някой уреден остров, да се забавлява и да си почива. ЗАЩО СЕ НАТИСКА И ГО НАТИСКАТ В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА?! Вие как мислите?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари