Данък "куче" в Кюстендил е 1 стотинка

0
Останалите налози към Общината се вдигат
Останалите налози към Общината се вдигат Видео: NOVA

Останалите налози към Общината се вдигат

Ръст на данъците в Кюстендил. Там почти всички такси се увеличават, като най-голям е скокът при данък смет.

Сметките на обикновения човек винаги започват от хладилника, а в Кюстендил от данъчните ставки. Разходите за таксите тази година ще са коренно различни и хората вече пренареждат бюджетите си. В Кюстендил са силни скептици за това, че увеличението на данък смет, например, ще подобри услугата, предоставяна от Общината. И така поскъпнали, таксите ще се плащат, обещават кюстендилци, защото платеният данък гарантира чистата съвест, предава NOVA.

Добрата новина за местните обаче е, че данъкът за домашен любимец остава същият. Той струва точно една стотинка. Една-едничката стотинка за домашните любимци остава единствената светлина в данъчния тунел за кюстендилския данъкоплатец. За автомобила си той ще плаща с близо 50 процента повече, в зависимост от класа на колата, а от 2 на 2.5 промила е ръстът при данък придобито имущество.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари