Д-р Найденов: Бежанците ни носят СПИН и проказа

0
Sред тези неидентифицирани обекти има и спинозни, и туберкулозни, и прокажени!
Sред тези неидентифицирани обекти има и спинозни, и туберкулозни, и прокажени!

Не ме изненада съобщението, че много от пришълците, представящи се за бежанци от войната, всъщност са "мулета", прекарващи хероин и други наркотици за любимия ни ЕС, в чийто колониат сме се превърнали. Естествено е, че сред жените и дечицата, подгонени от главорезите на Ислямска държава, ще има и джихадисти, и наркотрафиканти. Какво по-лесно за тях да проникнат в цивилизования ЕС, след като шенгенските му граници са гостоприемно отворени за тях, коментира за Фрог нюз социалният медик д-р Тотко Найденов, пише FROG NEWS.

Но сред тази тъмна тълпа, заливаща ни като неудържимо цунами, което до 15-тина години ще ни потопи, има и друга опасност, и то реална - за здравето ни.

Защото сред тези неидентифицирани обекти има и спинозни, и туберкулозни, и прокажени! Това отдавна е установено и от нашите здравни власти: близо 18% от новооткритите ХИВ-позитивни са от т. нар. бежанци..., посочва д-р Найденов.

Знаем, че Африка е развъдник на редица тропически болести. И че повече от половината от населението на южната й част е спинозно. Защо вездесъщата Световна здравна организация и европейският й клон мълчат?!, пита Найденов.

Източник: FROG NEWS
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари