Д-р Иво Владимиров е новото попълнение на Общинския съвет в Ценово

0
Младен Николов подаде оставката си от местния парламент
Младен Николов подаде оставката си от местния парламент

Младен Николов подаде оставката си от местния парламент

Д-р Иво Владимиров е новото попълнение на Общинския съвет в Ценово. Той заема мястото на Младен Николов, който по собствено желание подаде оставката си от местния парламент. Д-р Владимиров е от групата на ПП ГЕРБ.

Новият общински съветник положи клетва, подписа клетвената декларация и веднага се включи в работата на местния парламент. Иво Владимиров е завършил Тракийския университет в Стара Загора. От 1996 г. работи като ветеринарен лекар, а от 2007 г. заема длъжността на официален ветеринарен лекар на община Ценово. Той е семеен и има двама сина. „Ще работя в името и за благото на община Ценово. Ще съдействам да се вземат правилните и законосъобразни решения, които са в интерес на жителите, а населените места да се превърнат в привлекателно място за живеене“, сподели новият общински съветник веднага след като зае мястото си сред колегите си в местния парламент.

На редовното си заседание общинските съветници от Ценово единодушно приеха Програма за овладяване на популацията на безстопанствени кучета на територията на общината и анализ на потребностите от подкрепа за личностно развитие на децата и учениците.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари