Шефът на групата на ГЕРБ в СОС подаде оставка

0
След близо 15 години на поста съм убедена, че е редно нов човек да поеме ръководството, заяви Малина Едрева
След близо 15 години на поста съм убедена, че е редно нов човек да поеме ръководството, заяви Малина Едрева Снимка: Орлин Огнянов/ НДК

Дългогодишният председател на политическата група на ГЕРБ в Столичния общински съвет Малина Едрева подаде оставка.

"Приятели, след близо 15 години председател на политическата група на ГЕРБ в Столичния общински съвет съм убедена, че е редно нов човек да поеме ръководството и да води работата в отговорните месеци пред нас до предстоящите местни избори през 2023 г.", обяви Едрева във Фейсбук профила си.

"Партия ГЕРБ винаги е давала възможност за включване и обновяване, което съвпада напълно с убеждението ми, че партиите трябва да знаят и да могат да се обновяват. Демократичните ценности изискват това. Не само заради хората, но и заради идеите. През 2007 г. задачите пред нас бяха коренно различни от тези, които днес стоят пред града ни", пише тя.

"Благодаря за дългогодишната подкрепа и доверие, оказани ми от г-н Бойко Борисов, г-жа Йорданка Фандъкова, моите колеги и съмишленици. Ще продължа да работя с всички сили и като председател на комисията по Образование и култура, както и независимо къде съм, за достойното представяне на партия ГЕРБ в демократичните процеси в България", съобщава Едрева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    Любопитен
    А дали тази оставка не е свързана с новия пост на Никола Николов и със сигурност няма да е единствената. Със сигурност ще има още. Или това е целта, ГЕРБ да изгуби изборите
  • 4
    1
    Мдаааа,
    Плъховете напускат кораба...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари