Д-р Гергана Николова: Не лекувайте сами грип с антибиотик

1
Не купувайте медикаменти без консултация с лекар, апелира д-р Николова
Не купувайте медикаменти без консултация с лекар, апелира д-р Николова Видео: NOVA

Не купувайте медикаменти без консултация с лекар, апелира д-р Николова

Грипът не се лекува с прием на антибиотици. Това каза в студиото на „Събуди се” по NOVA общопрактикуващият лекар д-р Гергана Николова и призова да не купуваме медикаменти, без да сме се консултирали с лекар.

Тя коментира и липсата на някои медикаменти по аптеките у нас. Личният лекар сподели, че нейни пациенти, живеещи в Монако, са ѝ звънели, за да я помолят да им изпрати антибиотик, който е изчерпан там. „Изравнихме се с другите европейски държави”, каза д-р Николова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Отегчен
    Ако ви е мил животеца не я слушайте тая повлекана. От къде намира време за пациентите си като е само по студиата. При грип винаги бъдете в готовност с широкоспектърен антибиотик. Вие какво си мислите, че лекаря ще ви назначи бактериограма в "блюдо на Петри" ли? Вируса отвори ли пътя на бактерията имате броени часове живот!
  • 3
    1
    Бай Чеп
    Не се самолекувайте! Обаждайте се на личния си лекар да ви лекува по телефона!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари