Джипи: Ако имате 40° температура, не тичайте веднага при лекаря!

1
Вземете си тест от аптеката, призова д-р Станислава Крайселска
Вземете си тест от аптеката, призова д-р Станислава Крайселска Видео: NOVA

Вземете си тест от аптеката, призова д-р Станислава Крайселска

"Ако имате 39-40 градуса, не тичайте веднага пред лекарските кабинети, защото там може да има и здрави хора, които идват на профилактичен преглед, например". За това призова общопрактикуващият лекар д-р Станислава Крайселска, цитирана от NOVA.

Вземете си нещо за сваляне на температурата и тест от аптеката, за да разберете грип ли е, или коронавирус, уточни докторът.

Тя допълни, че само за тази сутрин има 15 обаждания от хора със съмнения за грип. По думите ѝ миналата седмица сред пациентите ѝ имало лек пик на заразените с COVID-19.

Д-р Крайселска е категорична, че ваксинацията е най-добрата превенция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    8
    Бай Чеп
    Тия подиграват ли ни се!?! Да не сте ставали доктори като ви е страх от вируси! Все едно монтажник да го е страх от височина или електротехник от ток! Не по-малко опасно е да паднеш отвисоко или да те прасне тока!
  • 3
    7
    Бай Чеп
    Ей, да не хукнете болни на лекар, ще разболеете някой! Тест, обаждане по телефона и запазване на място в Басарбово!
  • 8
    6
    фена на Путин
    Я се размотай из аптеките на -12° при 40° температура. Дори с личен транспорт си е адско преживяване. Да те направят на маймуна малко, изнервени аптекарки за среднощното безпокойство. Естествено, че препоръчват да не ходите при лекар. Нали трябва да им опазят спокойствието максимално много.
  • 13
    5
    Към ужас
    Кой ще покаже, как се тича с 40 градуса телесна температура? Изисква неотложна помощ, която вече е отделена от бързата помощ и е задължение на общопрактикуващия лекар. РЗИ да дадат предписание на лекарката, която не си знае задълженията. Че не спазва е ясно, но и да се хвали с това?!?
  • 6
    4
    Ян Хус
    O, sancta simplicitas!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари