Членове на ИТН в Русе се обявиха против "плакатната война"

1
От партията призовават всички политически сили да бъдат непримирими към замърсяването на града
От партията призовават всички политически сили да бъдат непримирими към замърсяването на града Снимка: Facebook / Бонка Ангелова

От партията призовават всички политически сили да бъдат непримирими към замърсяването на града

Членовете на ПП "Има такъв народ" в община Русе заявиха категорична позиция относно "плакатната война".

При провеждането на парламентарните избори на 4 април 2021 година бяхме свидетели на грозни сцени, заплахи и излишна надпревара в т.нар. "плакатна война", припомнят от ИТН.

"На консултациите при Кмета още тогава - през лятото на 2021 година, призовахме всички политически сили да бъдат непримирими към замърсяването на града ни и грозната надпревара с облепването на стени, стълбове, трансформатори и пр.

След изборите на 4 април 2021 година ние не сме залепили нито един плакат в нашия град, не сме провокирали напрежение и винаги сме изграждали мостове между гражданите.

Категорично заявяваме отново позицията си и призоваваме всички политически сили да участват честно и открито в изборите за местна власт.

Да даваме пример и с делата, и с думите си!", призоваха от партията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    7
    КУ КУ
    Не знам, ако те докопа дългият с теб е свършено, трудно ще го побереш. Вместо вазелин ще ти пусни чалга хахахахаххахахах
  • 2
    6
    С.С.
    Със Чалгаря начело , сте обречени !
  • 0
    5
    ИДЕЯТА
    Плакатната война е безсмислена и не отива на един град, който все още се опитва да е европейски! БРАВО НА ИТН! Дано и другите партии преосмислят позициите си.... ама надали
  • 0
    4
    РАЗЛИКАТА
    За разлика от другите кандидати имате достойнство и не Ви се занимава с простотии! Браво! Успех
  • 8
    3
    Гражданин
    Против съм да се харчат средства . Какво да им гледам на мазните усмивки е сега да излязат да видят целия град в сажди и мирис .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари