Четирима рибари на косъм от удавяне край Черноморец

0
Инцидент с рибари като по чудо се размина без жертви
Инцидент с рибари като по чудо се размина без жертви

Инцидент с рибари като по чудо се размина без жертви

Бургазлия разказа в социалните мрежи, че в понеделник с приятели влезли с лодка в морето в района на Созополския залив. Тя обаче се закачила на поставена мрежа във водата и опитите да се освободят довели до измъкване на отводнителната тапа на лодката. Плавателният съд започнал да се пълни с вода, двигателят отказал да работи, четиримата викали за помощ, но не срещнали такава, предаде NOVA.

Али Алиев е разочарован от липсата на човещина в морето.

"Отводнителната помпа не смогваше, започнахме да ръкомахаме и да свирим. От едната лодка, която дойде до нас, казаха, че не може да си остави мрежите и се отдалечиха от нас", разказа той.

Според него материалното не бива да е приоритет от човешкото.

"Имаше доста лодки, защото морето е много благодатно. От следващата лодка, която спря, хората казаха, че сме много тежки и ни отказаха помощ. Един от колегите не можеше да плува и беше ужасен. След това друга лодка погледна и си замина", посочи Алиев.

В крайна сметка рибарите успяват бавно и с много усилия с по-малко мощен резервен мотор да стигнат до брега.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари