Двама рибари изчезнаха в езеро край Бургас

0
Двамата са влезли в езеро "Мандра" с надуваема рибарска лодка около 23:00 часа на 27 ноември
Двамата са влезли в езеро "Мандра" с надуваема рибарска лодка около 23:00 часа на 27 ноември Снимка: Facebook

Двамата са влезли в езеро "Мандра" с надуваема рибарска лодка около 23:00 часа на 27 ноември

Полицаи издирват двама рибари, изчезнали в бургаското езеро "Мандра". Сигнал е подаден около 6:00 часа в Четвърто Районно управление – Бургас, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР в града, предаде БТА.

Издирват се 44-годишния Ивелин Тодоров от Средец и 47-годишния Петър Петров от Бургас. Двамата са влезли в езерото с надуваема рибарска лодка около 23:00 часа на 27 ноември.

Сформиран е екип от служители на Четвърто Районно управление – Бургас, група "Издирване" при отдел "Криминална полиция" при ОД на МВР - Бургас, сектор "Спасителни оперативни дейности" към Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" и Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури.

Районът около езерото „Мандра” е претърсен обстойно, но до момента не са открити никакви следи, нито от рибарите, нито от лодката им. Утре при подходящи метеорологични условия издирвателните мероприятия ще продължат с начален час 10:00 ч. и сборен пункт дигата за село Твърдица, информира Цветелина Рандева, говорител на ОД на МВР - Бургас.

В случай на възможност от местната полиция призовават в оперативно-издирвателните дейности да се включат и доброволци с лодки, оборудвани със спасителни жилетки, които да подкрепят сформирания екип с жива сила по вода.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари