Четири деца пребиха до смърт мъж във Видинско

0
Едно малолетно и три непълнолетни деца са задържани като заподозрени в побой и последвала смърт на 59-годишен мъж
Едно малолетно и три непълнолетни деца са задържани като заподозрени в побой и последвала смърт на 59-годишен мъж

Едно малолетно и три непълнолетни деца са задържани като заподозрени в побой и последвала смърт на 59-годишен мъж

Това съобщават от Областната дирекция на МВР - Видин (ОДМВР). С полицейска мярка за срок до 24 часа са задържани три непълнолетни момчета от видинското село Гъмзово. На четвъртото задържано дете - малолетно 10-годишно момче, е предоставена полицейска закрила и по случая е образувано следствено дело по описа на Окръжния следствен отдел към Окръжна прокуратура – Видин.

Децата са заподозрени, като извършители на тежко криминално престъпление - нанесен побой над 59-годишен мъж, чието безжизнено тяло е открито по-късно в двора пред къщата му, уточняват от ОДМВР.

На 2 януари, в 14:15 часа, двама жители на село Гъмзово съобщили в полицията за нанесен късно вечерта на 1 януари побой на техен съселянин. На 2 януари около обяд те видели мъжа да лежи в двора пред къщата си. Пристигналите на адреса в селото полицейски служители открили безжизненото тяло на 59-годишния стопанин с видими следи от насилие.

Оперативна група и следовател, в присъствието на съдебен лекар, са извършили оглед на местопроизшествието. Тялото е било транспортирано за аутопсия в Многопрофилна болница за активно лечение „Св. Петка“ във Видин. В хода на проведените незабавни оперативно-издирвателни действия като съпричастни към извършеното тежко криминално престъпление разследващите установили четири момчета от селото - трима непълнолетни и малолетно 10-годишно дете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 20
    6
    Цигобългария
    Създадена от нашите умни глави в парламента партия е сега ни превзеха ще ни бият и ебът съжалявам ама туйе дереджето Закриване на парламента Президентска република вечерен час който не е регистриран че работи няма право на помощи и тъй на татък работа бол и Яс работя за минимална заплата .
  • 20
    5
    СвръхАз
    Радикални мерки трябват.....Не да се правим на добри и хрисими...Обединение, и опълчение...Другото ще се учи в движение!
  • 21
    4
    88
    ОСОБЕНОСТИ НА ЕТНОСА !!!
  • 29
    3
    ...
    Какви деца? То тези на по 12 години вече се размножават. На трудовия пазар (крадат) са от 6-годишни. Съдете ги като пълнолетни!
  • 37
    2
    Същества от мрака
    Деца? Докога малките на хищните орки ще наричаме деца? Тъмнозелените трябва да се наричат с нечовешка терминология, защото цялото им съществуване е нечовешко точно толкова, колкото действията на тези тъмнозелени дегенерати. Не, не съм расист. Реалист съм.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари