Черна неделя!

0
Труп до труп има по пътищата
Труп до труп има по пътищата

Черна неделя отбелязваме днес. Труп до труп има по пътищата.

Четирима души загинаха при тежък инцидент на шосето Плевен - Ловеч малко след село Брестовец, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Сигналът за катастрофата е получен минути преди 15 часа. Веднага към мястото на инцидента са изпратени екипи на полицията, пожарната и центъра за спешна медицинска помощ. По първоначални данни, на второкласен път II-35, малко след село Брестовец лек автомобил, с плевенска регистрация, движещ се в посока е загубил контрол над управлението и се е ударил челно в автобус, с пловдивска регистрация, пътувал в посока Ловеч. В следствие на инцидента на място са починали четирима души, пътували в колата. Няма пострадали пътници от рейса. Движението в участъка на инцидента се регулира от полицейски екипи. На място се извършва оглед.

Освен тях двама са загинали при тежка катастрофа на пътя София - Варна. Инцидентът, станал в района на ловешкото село Микре, е между 3 леки автомобила. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Сигнал за тежкия инцидента, станал на главен път I-4 на територията на област Ловеч, в района на село Микре е получен в 15.25 часа. По първоначални данни има загинали двама души. Пътят е затворен и двете посоки. Организиран е обход през Сопот.

На главния път Шумен – Карнобат до разклона за село Дибич са се ударили лек автомобил и зърновоз. Двамата загинали са пътували в леката кола. Сигнал за катастрофата е получен малко преди 12 часа. Веднага към мястото на инцидента са изпратени екипи на ОДМВР-Шумен, РСПБЗН-Шумен и центъра за спешна медицинска помощ, съобщи пресцентърът на МВР.

По първоначални данни, на главен път Шумен – Карнобат до разклона за село Дибич, са се ударили лек автомобил "Опел", с шуменска регистрация и товарен автомобил са хасковска регистрация Загиналите са баба и внучето й. В болницата в Шумен е транспортиран в тежко състояние и бащата на детето. Полицията извършва оглед на мястото на инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари