Бурният вятър нанесе щети в Русенско

2

Част от село Бъзън е без ток

Вятър с пориви от над 120 км в час прекърши клони и цели дървета в Русенско. Част от село Бъзън е без ток заради повреда в трафопост, съобщи БНР.  Екипи на Пожарната отстраняват падналите върху пътното платно дървета.

Още късно снощи над Русе започна да духа силен вятър от запад- северозапад, чиито пориви достигнаха 34 м/сек, което е равно на малко повече от 122 км в час.

Десетки са сигналите за прекършени от силния вятър клони на дървета, като част от тях са паднали върху автомобили в различни райони на града. По пътя Хотанца - Долно Абланово цяло дърво е паднало на пътното платно, но екип на Пожарната го е отстранил и пътят е разчистен.

По данни на дежурния по бедствия и аварии в община Русе трафопост в село Бъзън е бил повреден и част от селото е без ток. Работи се за отстраняване на аварията. Няма данни за повредени покриви и бедстващи хора.

Метеорологичната прогноза е вятърът да започне да утихва и още тази нощ небето да е ясно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Гретхен Тумбакберг
    Така ще е когато не искате зеленото и не пасете блага тревичка , а предпочитате да плюскате свенско печено с ориз или кисело зеле.
  • 15
    2
    Тя
    А моят Пенчо вари лютеница на двора. И буха Гараш на корем.
  • 13
    1
    Той
    То и сега небето е ясно
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари