Булка насочи пистолет от упор в главата на младоженеца

0

25-годишната младоженка Кейт Причард от Тенеси бе арестувана на собствената си сватба, защото влязла в спор с 30-годишния Джеймс Бъртън, за когото се омъжила малко преди това, и насочила пистолет от упор в главата му.

Младата жена извадила оръжието си директно от сватбената си рокля, съобщава "Дейли Мейл", цитиран от БЛИЦ. Според информацията от очевидците на зловещия инцидент, Кейт Причард се е скарала с младоженеца пред ресторанта на хотел, в който празнували.

Изведнъж изневиделица тя извадила от роклята си 9 мм малък пистолет и заплашила новия си съпруг, че ще го разстреля на място. От полицията в Тенеси съобщават, че всъщност оръжието не е било заредено в този момент, но булката сръчно и бързо го заредила и стреляла във въздуха като предизвикала хаос и уплаха около себе си, всички хора се разбягали в различни посоки.

Двойката по-късно явно се помирила и се опитала да заблуди полицията, скрили пистолета и убеждавали полицаите, че нищо особено не се е случило и не е имало никакъв инцидент. По-късно полицаите открили оръжието, арестували булката и съобщили на младоженеца, че засега няма да могат да се радват на сватбено пътешествие, защото я арестуват.

Впоследствие Кейт Причард била освободена срещу гаранция от 15 хил. долара.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари