„БСП за България“ регистрира листата си за Русе

3
Водачът на листата, Иван Иванов, заяви че целите на БСП са борбата с неравенствата, увеличаване доходите на хората, слагане на таван на цените
Водачът на листата, Иван Иванов, заяви че целите на БСП са борбата с неравенствата, увеличаване доходите на хората, слагане на таван на цените

Водачът на листата, Иван Иванов, заяви че целите на БСП са борбата с неравенствата, увеличаване доходите на хората, слагане на таван на цените

Коалиция „БСП за България“ регистрира днес листата си от кандидати за народни представители за 19 МИР-Русе в Районната избирателна комисия. Листата е пълна с 14 имена и бе представена от водача – бившия земеделски министър и депутат от Русе в предишния парламент Иван Иванов, предаде Русе Медиа.

Листата ни е съставена от професионалисти, познати на русенци, имена със сериозен авторитет в партията и областта. Очакваме една спокойна и толерантна кампания, в която да изложим своите виждания и идеи за бъдещето на държавата, защото е настъпил моментът партиите да постъпят максимално отговорно и да се пристъпи към най-важното – съставянето на работещ кабинет, който да изведе страната от кризата. Целите, които сме си поставили, са борбата с неравенствата, увеличаване доходите на хората, слагане на таван на цените, защото това е дневният ред на обществото и проблемите, които занимават хората“, коментира Иван Иванов.

Ето и цялата листа на „БСП за България“:

  1. Иван Иванов
  2. Ивалинка Цанкова
  3. Биляна Иванова
  4. Асен Ласонин
  5. Емил Божков
  6. Нора Стоянова
  7. Елисавета Досева
  8. Георги Лукарев
  9. Емил Георгиев
  10. Момчил Георгиев
  11. Микаел Чакълджиян
  12. Стефан Михов
  13. Атанас Пеев
  14. Сашо Стоянов
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    9
    българин
    Ще гласувам за тази листа, в която са само русенци. Стига вече парашутисти - сини, червени, зелени, оранжеви.......
  • 4
    8
    Не за България
    "БКП за ТероруZZия" е правилно да се именуват тези безродни боклуци!
  • 4
    7
    Комунист
    Страхлив парашутист. В начало го бяха сложили втори, а Ивалинка водач, но се уплашиха, че няма да влезне от родния си Шунден и айде водач и в Русе. Нещастник.
  • 1
    6
    Пинчер
    Квадратче "не подкрепям никого', за да стане първа политическа сила и да им светне на всички партии да спрат с подигравките и парашутистите в Русе!
  • 10
    5
    123
    Тези тюфлеци от къде ги изкопаха? Потрес!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари