БСП иска да бъде забранен вносът на петролни продукти

1
Румен Гечев обясни намерението на управляващите с частни интереси
Румен Гечев обясни намерението на управляващите с частни интереси Снимка: БТА / архив

Румен Гечев обясни намерението на управляващите с частни интереси

Заедно със забраната за внос на руски петрол в законопроекта за прекратяване на дерогацията да бъде забранен и вносът на петролни продукти. Това предложиха от БСП по време на дебатите в Комисията по икономическа политика на Народното събрание, информира БНР.

Румен Гечев обясни намерението на управляващите с частни интереси:

"Какво ще стане с някои други български рафинерии? Има една голяма рафинерия, която внася по 250 000 тона дизел и бензин. Това видяхте ли го? Ами тя ще има едни загуби около 250 милиона, защото тази фирма, която си прави сметката, че ще налапа "Нефтохим" и ще печели повече, се е объркала, тъй като в парламента ще гласуваме всичко, за да не може тази фирма, която чака на завоя и която вие много добре знаете коя е и с кого е и с която сте големи дружки в момента и ви врътка на малкия си пръст от първа линия, ще внесем ли всички петролни продукти - питаме ние. вашите партийни групи ще подкрепят ли?"

Законопроектът бе приет на първо четене в комисията след дискусия, продължила по-малко от половин час.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари