Британец се напи и се събуди във Франция

1
Събудилият се британец във Франция трябвало да остане там, докато му издадат временен паспорт
Събудилият се британец във Франция трябвало да остане там, докато му издадат временен паспорт

След няколко чашки в повече, британец, който никога не бил пътувал в чужбина, се събудил във Франция и за негово съжаление трябвало да остане там, докато му издадат временен паспорт, съобщи в. "Мирър".

Приятелите в кръчмата убедили 48-годишния Шон Смит да отскочат до Белгия, за да си купят евтини цигари. Той си дал сметка, че с разрешеното количество може да изкара дълго време и тръгнал с охота с тях с кола.

По пътя до Андерлехт в Белгия нямали никакви проблеми. Шон се изненадал, че не ги спират за проверка на документите, но си помислил, че явно в Европа паспорт не е необходим. Спрели ги чак на връщане в Кале.

Шон направо бил шокиран, че за временен паспорт ще трябва не само да плати почти 100 евро, но и да отиде до консулството в Париж и да чака там цяла седмица, защото е роден в Германия и трябвало да проверят националността му. Брат му му изпратил пари, с които да изкара на кроасани и сандвичи. "Не искам повече да виждам Париж, макар и да е красив град. Беше скъпо изтрезняване, но ще имам какво да разказвам на внуците", призна Шон.

Източник: Вестник Труд
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари