Братът на Галин: Разчитаме предимно на нашите сили в издирването

0
Полицията не дава много сведения какво прави по този въпрос, обясни Ивелин
Полицията не дава много сведения какво прави по този въпрос, обясни Ивелин Видео: bTV

Къде се губят следите на 30-годишния мъж от Русе?

Повече от три седмици Галин Димитров от Русе е в неизвестност. Близки и роднини продължават да търсят 30-годишния мъж, който във видимо тревожно състояние напуска областния град и взема стая в къща за гости в село извън града.

"Полицията не дава много сведения какво прави по този въпрос. Разчитаме предимно на нашите сили", каза Ивелин Димитров, брат на изчезналия Галин.

„Аз се чух с моя брат в деня на неговото изчезване. Той ми се обади около 12:30 часа и звучеше странно, с кратки изречения, попита ме къде съм и дали може да дойде при мен. Аз бях пристигнал на море и му казах, че ще проверя опциите, след няколко минути му писах, но след това така и не получих отговор от него“, обясни Ивелин, цитиран от bTV.

Ивелин подчерта, че е закаран от семеен близък в къща за гости и в последствие Галин се свързва с полицията.

В 17:18 часа е било повикването и казва, че се чувства притеснен за живота си и е бил преследван. Той работеше нощни смени като таксиметров шофьор. Подозираме, че има шанс да е станал свидетел на нещо, което все още не знаем какво е“, добави той.

Ивелин добави, че брат му не е споделил с общия познат какво е неговото притеснение.

"Когато сигналът от Галин стига до полицията, те са започнали да го издирват в района, от който се е обадил. В първите няколко дни е било много интензивно търсенето – с термокамери. Майка ми и роднини отиват, там където е намерен неговият телефон. Около една седмица след неговото изчезване решихме да оставим храна в една къщичка. На следващия ден тя още беше там, но два дни по-късно беше изчезнала", разказа Ивелин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Как така?
    Ако някой се е осмелил да му направи нещо му обещавам,че ще си плати или той или семейството му.
  • 0
    2
    Вечно не разбрали
    Бъркате го с друг случай, информирайте се преди да коментирате. Щяха ли да го търсят иначе…
  • -11
    1
    доктора
    Нали му намериха тялото в реката ? Какво още търсите ...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари