Божков показа нови извлечения за милиони в атака срещу Борисов

4
Извлеченията от личната ми сметка, които доказват изтеглените над 67 млн. лв. в брой (след платени данъци), пише бизнесменът
Извлеченията от личната ми сметка, които доказват изтеглените над 67 млн. лв. в брой (след платени данъци), пише бизнесменът Снимка: БГНЕС

Васил Божков пусна подробни нови извлечения за тегленията от личната си сметка в Булбанк за периода 2017 - 2019 г.

Той направи това в пореден пост на страницата си във Фейсбук.

От извлеченията се виждат десетки тегления на различни по размер суми - от 50 000, през 600 000, до по 1-2 млн.лв.

"Извлеченията от личната ми сметка, които доказват изтеглените над 67 млн. лв. в брой (след платени данъци). Сумата, която съм предал на Владислав Иванов Горанов и Бойко Методиев Борисов, чрез посочени от него лица само за последните 3 години.", твърди той. От въпросните извлечения обаче не става ясно къде са отивали парите, както и основанията за теглене.

Това е второ обвинение на Божков, че е давал пари на Борисов и Горанов. Борисов се закле в близките си, че е взел само една пура от Божков, а Горанов го призова да изважда каквото има.

В новия си пост днес, Божков пише, че вече втора седмица Прокуратурата бездейства след подадения от него сигнал. "Телефонът, адресът и местоположението ми са им предоставени, но все още никой не ме е потърсил за показания и за доказателства.

Въпреки публичните доказателства и признания Гешев продължава да демонстрира неделимостта и зависимостта си от управляващата хунта. Законът явно не важи за БМБ, VG и Менда, които трябва да бъдат отстранени от заеманите длъжности и задържани, за да не възпрепятстват разследването", пише намиращият се в Дубай бизнесмен, срещу когото прокуратурата е повдигнала 18 обвинения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари