Божидар Божанов: ДБ няма проблем да гласува в синхрон с ГЕРБ по общи теми

0
Бившият министър на електронното управление разкри, че това се е случвало и в рамките на предишния парламент
Бившият министър на електронното управление разкри, че това се е случвало и в рамките на предишния парламент Видео: NOVA

Бившият министър на електронното управление разкри, че това се е случвало и в рамките на предишния парламент

Избраният за депутат от „Демократична България” и бивш министър на електронното управление Божидар Божанов гостува в „Здравей, България” по NOVA.

Той коментира предложението на ДБ посланикът на Русия у нас Елеонора Митрофанова да не присъства на тържественото откриване на новия парламент.

С предложението бяха съгласни от „Продължаваме Промяната” и от ГЕРБ. Бившият министър на електронното управление обаче обяви, че „Демократична България” няма проблем да гласува в синхрон с ГЕРБ-СДС по общи теми. Не скри, че това се е случвало и в рамките на предишния парламент.

Институцията Народно събрание преценява кого да покани. Русия е обявила България за вражеска страна. Това само по себе си е достатъчен аргумент. Русия е страна агресор, Русия е изключена от Съвета на Европа. Има достатъчно много институционални аргументи тя да не бъде поканена”, заяви Божанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    colibri
    На г-на бих му предложила да говори истината-Русия напусна Съвета на Европа,защото знаеше предварително резултатът от гласуването.В изявлението на Путин/не го харесвам,още когато Елцин го промотира/се говореше, че сме "неприятелска за Русия държава/ , а не враг. Във всеки език има нюанси- за руснаците понятията за неприятел и враг са различни .Бих предложила на пишещите да направят разликата-езиците в света не са само английски, немски ,френски... Има много други езици-африкански ,азиатски,мандарин...
  • 1
    1
    Фори
    ДБ са кукли на конци и ще правят каквото им бъде наредено.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари