Боян Чуков: Руският ядрен арсенал може да унищожи няколко пъти всички противници от НАТО

0
България изпълнява поръчки, които удовлетворяват геостратегията на Великобритания и САЩ, заяви той
България изпълнява поръчки, които удовлетворяват геостратегията на Великобритания и САЩ, заяви той Снимка: Bulgaria On Air / стоп-кадър

България изпълнява поръчки, които удовлетворяват геостратегията на Великобритания и САЩ, заяви той

Международният анализатор Боян Чуков заяви пред Bulgaria ON AIR, че в момента САЩ постепенно се изтеглят от Европа и опитват да вкарат в играта германци, поляци, французи и източноевропейци.

"Имаше две събития, които страшно изостриха отношенията между Русия и Великобритания и Франция. Руски ракети поразиха хотели в Украйна, в които имаше много офицери от НАТО. Първият път бяха поразени много британци, сега в Харков са убити около 40-50 френски офицери. Около Азовско море бяха свалени два руски самолета, те бяха на около 160 км от линията на съприкосновение между украинци и руснаци. Най-правдоподобната теория е, че това е направено от британците. Великобритания вече влиза директно в сблъсък с Русия", обясни той.

По думите му конфликтът се разширява с директното включване на държави като Великобритания и Франция.

Чуков припомни, че започва учение на НАТО с над 300 хил. военни. Такова учение в близост до руската граница не е имало от края на Втората световна война, изтъкна той.

"Руснаците рано или късно ще си върнат на французите и британците. Те вече подсказаха какво биха могли да направят. GPS системата не работи на територията на част от Полша и Прибалтийските републики. Показаха, че ще блокират всичкото въоръжение, което се ползва с GPS, за да поразява конкретни цели. Руснаците предупредиха, че ако се блокира Балтийско море, те ще пробият и няма да позволят корабите на НАТО да прекъснат трафика от руски товарни кораби", каза още Чуков.

Според международния анализатор вече е ясно, че път назад няма и една от двете страни ще трябва да капитулира.

"Ако Русия капитулира, Русия и всички държави в руския свят ще бъдат унищожени и разпарчатосани. Същото се отнася и за другата страна. Руският ядрен арсенал може да унищожи няколко пъти всички противници от НАТО. За съжаление, част от управляващите в Западна Европа не вярват, че Русия ще посегне към ядреното оръжие. Путин винаги е бил откровен, че "ако Русия я няма, то за какво ни е този свят". Русия няма как да отстъпи", категоричен е Чуков.

Той е на мнение, че в Давос световните лидери са опитали да наложат на Руската федерация мирно споразумение, но такова е изключено да бъде прието от Русия.

"Изборите в САЩ са голяма въпросителна. Стана ясно, че няма кой да спре Доналд Тръмп", уточни Чуков и подчерта, че "страшно трябва да се притесняваме" от засиленото присъствие на натовски военни в България.

"Британците в момента ги интересува единствено овладяването на Черно море. Руснаците няма да допуснат Черно море да се контролира от Великобритания. България изпълнява поръчки, които удовлетворяват геостратегията на Великобритания и САЩ. Нашия национален интерес го няма никъде. Кой ще ни напада? Русия? Това са смешни приказки", убеден е Чуков.

Анализаторът посочи още, че случващото се с хутите в Червено море и ракетите между Иран и Пакистан са удар от страна на САЩ върху нефтените канали на Китай. По всички тези маршрути ще започнат да излизат независими държави, прогнозира Чуков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    4
    Фак глобал
    Цели държави се хвърлят от НАТО във войни, все едно дърва в печка.
  • 1
    3
    Да ти го начукам
    Спомням си, че преди две години, този същият хаховец от снимката говореше същите небивалици. Според неговите думи трябваше да има ядрена трета световна война вече от година и девет месеца.
  • -1
    2
    Гладомор
    Гладомор може ли да стане?
  • -2
    1
    Бонапарт
    Няколко империи се събраха да изгърбят най голямата.Под знамето си събраха маймунарниците и цървулите на Европа.Кура ще е голям.Да не отиде на Владимир? Някой замисля ли се?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари