Борисов: ГЕРБ ще подкрепи Станишев ако бъде номиниран

0
Доволен съм, че се постигна компромис, животът продължава, коментира премиерът
Доволен съм, че се постигна компромис, животът продължава, коментира премиерът

„Депутатите на ГЕРБ ще подкрепят категорично Сергей Станишев ако бъде номиниран”.

Това заяви в Брюксел премиерът Бойко Борисов, след като председателят на Европейския съвет Доналд Туск обяви четиримата кандидати за висшите постове в ЕС, съобщава БГНЕС.

Защото, когато беше предизборната кампания аз недоумявах, че лидерът на европейските социалисти, даже беше пети, не искаха да го включат в листата. Даже в момента сигурно му е трудно как той не е председател на групата си от 4-5 депутати, защото неговата партия не му е дала това право, а ще оглави Европейския парламент. Но аз гласувах за него, по-точно дадох пред всички колеги, всеки пак българин е, дойдоха да ме питат, казах, че бихме го подкрепили, разбира се”, каза още Борисов.

С Кристин Лагард много добре се познаваме и съм убеден, че подобен професионалист ще ни бъде много важен по пътя за еврозоната”, каза още премиерът.

Доволен съм, че се постигна компромис, животът продължава”. Това заяви в Брюксел премиерът Бойко Борисов, след като председателят на Европейския съвет Доналд Туск обяви четиримата кандидати за висшите постове в ЕС.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари