Баце всички го искат!

2
Да го оставим да изживее детската си мечта
Да го оставим да изживее детската си мечта

В профила на Баце във фейсбук си личи душевният му орга..м от ситуацията. Направо е на седмото небе. Поотърка се във всички европейски величия. И понеже, на тях – горките величия, им трябва гласа на всеки идиот, па било то и Баце, са принудени да го слушат и да си правят селфита с него!

Баце всички го искат. Предлагат му на негови хора постове, туй Сталинка навсякъде я искат, туй Марийка…но Баце е категоричен: не ги дава. Той иска комисар да има. Лично той де, не България, да не се объркате нещо…..Това, че Карл Билд /един уважаван европейски политик от Кралство Швеция/, каза, че външната политика на ЕС не е за аматьори, като визираше Марийка от Хаджидимово с оцъкления поглед и вида на самотен жираф, явно е подминато от Баце или пък никой не му го е превел.

Баце успя да спрегне двете кифли за почти всички постове в ЕС, като каза, че той водел тежки преговори, имал искания, нямало да се съгласява….при което с голямо въодушевление влачи камера след себе си да заснема сюблимните моменти на разговорите му с хванатите натясно заради изборите за постове европейски политици.

Много забавно ми се видя, как Тимерманс му обясни тактично, че подобни срещи не се заснемат /особено пък за фейсбук публикации/. Баце не успя много да разбере, ама все пак спряха излъчването…

Признавам, че съм раздвоена. От една страна, е много добре България да има постове в ЕС с важни ресори. От друго – осъзнаването, че на тези постове може да са Сталинка или Марийка предизвиква тръпки на ужас и срам….

Да оставим Баце да изживее детската си мечта на определящ европейската политика лидер на Западните Балкани, най-добрият от най-добрите /без значение какво/, и по съвместителство – определящ фактор за европейската политика в болното му съзнание.

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари