Борислава Братоева: Общинските жилища, които се ремонтират, трябва да са свободни от наематели

4
Ремонтите са много сериозни, заяви Братоева
Ремонтите са много сериозни, заяви Братоева Видео: Кис 13

Ремонтите са много сериозни, заяви Братоева

Продължават ремонтите на общински жилища в Русе. Досега в това са инвестирани около 550 000 лева.

Желанието на местната администрация е на одобрените според критериите за настаняване крайно нуждаещи се русенци да бъде предоставена значително по-добра материална база, предава Кис 13.

Дейностите обхващат най-старите и амортизирани апартаменти от сградния фонд, а средствата за тях са осигурени от приходите от продажбата на малка част от общия жилищен фонд на ОП "Управление на общинските имоти", съгласно решение на Общинския съвет.

От началото на тази година, за ремонти са възложени още 5 общински жилища, а на други 3 ще им бъде подменена дограмата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    5
    Нагло
    Тези ремонти са с нашите пари като данъкоплатци. Наемателите нека си рушат и ние да плащаме ремонти. Някакви санкции за тези, които не пазят общинската собственост, тоест на русенци собствеността?
  • 13
    4
    А когато
    тези, споменатите дейности, включително премахване на винервайс от стените и некачествен балатум, са извършени през годините от наемателите? С цената на лишения??! Защо при напускане, не се заплащат разходите им!? Смяна на дограма с PVC, защото другата, новата, дрънчи и духа от всякъде.Защо, който влезе и започва ренонт-местене на стени, остъкляване и усвояване на балкони... И как пък преценихте тези апартаменти? Защото циганин ремант не прави, така ли е?!!!
  • 16
    3
    нунчо
    И Мечо циганина замесен с аферата около кръвният център и платените кръводарители живее в къща на жилфонд до прелеза,а има отдаден апартамент под наем но Общината си трае защото събира и гласоподаватели
  • 2
    2
    Анелия
    Жилфон е едно от малкото хубави неща ,често наглите мързеливи дядовци и баби ,лелки и чичковци предлагащи "имоти" за "живеене" явно са развъдник за наркотрафик и проституция ,защото просто не стават за друго .
  • 22
    1
    Русенец
    То, реално погледнато, общински жилища не бива да се отдават и на хора с Мерцедеси и БМВта, ама......
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари