Борис Солтарийски пя на празника на Две могили

0

На 26.08.2016 г. от 19.00 часа в Летния театър на гр. Две могили се проведе празничен концерт, който е част от честванията по повод седмицата на Общината.

Сред официалните гости на събитието бяха г-н Станимир Станчев и г-н Валентин Колев, заместник областни управители на област Русе, г-жа Светлана Ангелова и г-н Пламен Нунев, народни представители от 19 МИР,  г-н Божидар Борисов, кмет на община Две могили и домакин, проф. д.н. инж. Красимир Ениманев, председател на УС на Русенска стопанска камара, кметове на населени места, кметове на побратимени градове от Украйна, Полша, Румъния и Албания.

Негово Високопреосвещенство Русенски митрополит Наум отслужи водосвет за здраве.

Седмицата на община Две могили през 2016 г. се отбелязва от 25 до 27 август и дните са съпътствани от редица изложения, богата музикална, филмова и танцова програма.

Г-н Станимир Станчев благодари на организаторите за поканата и връчи поздравителен адрес от името на доц. д-р Стефко Бурджиев, областен управител на област Русе. Заместник областният управител се обърна към присъстващите: „Пожелавам Ви да бъдете здрави, изпълнени с енергия и бодър дух, с радост и позитивизъм, за да участвате активно в развитието на Вашата община и в това тя да се превърне в едно по-добро място за живеене за Вас и Вашите деца!“

Празничната вечер продължи с изпълнения на Борис Солтарийски и с пищна заря, която озари небето над Две могили.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари