Борис Бонев: В столицата няма да правим "сглобка" с ГЕРБ

4
Отсега нататък София ще бъде град за хората, а не най-прекрасните и важни места да бъдат грозни паркинги
Отсега нататък София ще бъде град за хората, а не най-прекрасните и важни места да бъдат грозни паркинги

Отсега нататък София ще бъде град за хората, а не най-прекрасните и важни места да бъдат грозни паркинги

"Нямам съмнение, че и в трите формации имаме ясно разбираме, че на национално ниво „сглобката“ с ГЕРБ е необходимо зло, но в София 4 години е период, който позволява много повече да се работи конкретни решения, отколкото да се търси мнозинство". Това заяви в ефира на Euronews Bulgaria Борис Бонев, избран за общински съветник от коалицията ПП - ДБ - Спаси София относно бъдещото управление на столицата.

Първите три задачи на коалицията, който спечели най-много места в новия общински съвет, ще са премахването на паркираните автомобили на пл. „Света Неделя“, „което е символен жест, че отсега нататък София ще бъде град за хората, а не най-прекрасните и важни места да бъдат грозни паркинги“. Втората задача ще е реформа на Столичния инспекторат, да се направи преглед на нужните промените в общинските наредби, по които работят инспекторите, а третата - пълна ревизия на всички ремонти, докато още са в гаранция.

„Очаквам да сме първи на втория тур, да няма толкова невалидни бюлетини, ако се върнат машините“, посочи Бонев.

„За нас няма съмнение, че това беше предварително подготвен сценарий, може би той не се отнася толкова за София, защото на фона на другите градове и села, броят на невалидните бюлетини е по-малък. Говорим за 400 000 невалидни бюлетини, не мога да си представя какво е „да отидат в канала толкова много гласове, достатъчно да обърнат резултата за кмет или за общински съветник“, смята Борис Бонев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    1
    Възмутен
    И не е нужно,да се прави сглобка. Работата в СОС позволява креативност на всеки общински съветник. Досега се нагледахме на чудесни идеи, предложени от Спаси София, БСП и ДБ. Мнозинството за съжаление беше формирано от ГЕРБ с любезното съдействие на ВМРО. Впрочем ВМРО ми е на сърце, но тази партия в момента е буквално унищожена от своите лидери.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари