Болница "Токуда" в София е запечатана за 24 часа

0
В белодробното отделение е настанен пациент с положителна проба за коронавиус
В белодробното отделение е настанен пациент с положителна проба за коронавиус

Масови полицейски проверки се извършват на поставените хора под домашна карантина.

Това са около 7000 души, съобщи вътрешният министър Младен Маринов, предава bTV. Заведени са над 60 досъдебни производства за нейното нарушаване.

В София от вчера за 24 часа е запечатана болницаТокуда“. В белодробното отделение е настанен пациент с положителна проба за коронавиус. Той е млад мъж на 34 години с двустранна бронхопневмония.

Входът на лечебното заведение се охранява от полицейски автомобил, а пред вратите има униформени служители на реда, които следят за спазването на карантината. Болницата ще остане запечатана за пациенти, за да бъде дезинфекцирана.

Очаква се днес в късния следобед карантината да бъде вдигната. От „Токуда“ уверяват, че при животоспасяващи манипулации и раждане има как пациентите да бъдат пропускани през други входове.

Издирват се контактните хора на мъжа с положителна проба за коронавирус.

Контролно-пропускателните пунктове около областните градове, които бяха създадени, за да се спре безцелното придвижване из страната ни, вчера създадоха главоболия на част от пътуващите.

Вчера много от водачите бяха върнати, тъй като причината им за пътуване не беше основателна. Очакванията за днес са да има най-много трафик по магистралите „Хемус“ и „Тракия“.

На АМ „Тракия“ в посока София въпреки ранния час днес започва да се оформя опашка от автомобили

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари