Бойко Борисов за Божков: Решил човекът - върнал се

1
Хиляди пасажери идват и се връщат, заяви лидерът на ГЕРБ
Хиляди пасажери идват и се връщат, заяви лидерът на ГЕРБ Снимка: Фейсбук

Хиляди пасажери идват и се връщат, заяви лидерът на ГЕРБ

Във врачанското село Лиляче Бойко Борисов се срещна с членове и симпатизанти на Герб, и кметове и общински съветници от партията.

"Решил човекът - върнал се. Какво повече да коментирам? Хиляди пасажери идват и се връщат. Ние сме дали показания, обяснили сме всичко и това е изяснено. Какво ме питате сега? Аз истински се надявам господин Божков да е дошъл да си реши въпросите с правосъдието. Ако е невинен, да си изчисти името. Ако е виновен - имаме съдебна система. Това мога да кажа. Иначе, никакво притеснение, защото от него, от хазарт, от подобни неща, това, което съм го коментирал, съм го казал и в Прокуратурата, на няколко разпити сме били и затова считам, че повече няма какво да добавя по темата", заяви Борисов, цитиран от БНР.

Упреците към управлението са много, поголовно сменят кадри, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в село Лиляче, Община Враца, на мероприятие на младежката организация на партията. Ще видим как ще продължим да участваме в тази „сглобка“, добави той.

"Ние подкрепяме 36 депутати от партията на промяната, те управляват на 100%, изключвам външното министерство“, посочи Борисов.

Вътрешният министър заслужава да бъде питан защо смени и кой го накара да смени ръководители на областни структури, посочи още Борисов. Той добави, че се сменят бордовете на тотото, на Държавната консолидационна компания и ръководствата на много други структури.

Този главен секретар е гласуван от Министерския съвет, разбира се, че той не се справя, коментира още лидерът на ГЕРБ.

Бойко Борисов посочи още, че е притеснително и това, което се случва с цените на горивата, защото по думите му те се вдигат спекулативно, във времето когато хората пътуват най-много.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    До 1
    Недей така,той Баце,не се познава с Божков....
  • 3
    1
    Ха ха
    Ние си помислихме, че сте се разбрали и нещата не са случайни. Ама щом така дебилно ни се представя истината по медиите явно сме се объркали. Никой не попита как така се върна Божков, явно не трябва да се пита за да не се стигне до очевадното.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари