Бойко Борисов в афера за 34 милиона евро

2
Александър Томов направи супер скандални разкрития
Александър Томов направи супер скандални разкрития Видео: Евроком

Днес в предаването Дискусионен клуб „Седмиците“ на телевизия Евроком, политикът Александър Томов направи супер скандални разкрития по повод тема, започната преди седем месеца в предаването ЕвроДикоф.

В първото издание на ЕвроДикоф през април, разкрихме, че приятел на премиера Бойко Борисов е сключил консултантски договор с фирма на азиатския инвеститор Стивън Ло, който искаше да построи „Лас Вегас на Балканите“, край Равно поле, на стойност 1 милиард и 600 милиона евро. Стойността на консултантския договор е 34 милиона евро.

Договорът е сключен с бизнесмена Иван Саздов. Саздов е завършил ВИФ и е шеф на тенис-клуба в Банкя. Тогава, самият Саздов в предаването ЕвроДикоф каза, че Бойко Борисов няма нищо общо с договора. Но днес, Александър Томов, който доведе Стивън Ло в България, направи сензационно признание:

„Двайсет дни след като дойде на власт, Бойко Борисов ме отстрани от проекта и посочи на инвеститора Стивън ло при кого да отиде. И там беше сключен консултантски договор за 34 милиона евро.“

Още по темата гледайте тази вечер в предаването ЕвроДикоф.

Източник: Евроком
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари