Община Русе обяви обществена поръчка за над 30 милиона лева

1
Община Русе обяви обществена поръчка за чистотата на града
Община Русе обяви обществена поръчка за чистотата на града Снимка: Dunavmost / Архив

Община Русе обяви обществена поръчка за чистотата на града

Стойността ѝ е 31 милиона лева, а договорът с бъдещия изпълнител ще бъде за четири години.

Ангажиментите на фирмата ще бъдат да събира и транспортира отпадъците до инсталацията за сепариране на смесени битови отпадъци, регионалното депо или друго съоръжение посочено от възложителя. Освен това ще има задачата да поддържа чистотата на улиците и тротоарните площи на териториите за обществено ползване на гр. Русе, съобщи Русе Медиа.

Изпълнителят ще извършва снегопочистване и зимно поддържане на улици, тротоарни площи и площади на териториите за обществено ползване на гр. Русе, кв. Образцов чифлик и ДЗС. По възлагане може да има ангажимент и по поддържане проводимостта на дъждоприемните шахти и линейни отоци, разположени по уличните платна, площади и подлези в гр. Русе, кв. Средна кула и кв. Долапите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    9
    до 8
    Травестит ще викаш в огледалото, отворко. Нито съм членувал в БКП, нито съм им привърженик, нито родителите са ми били партийни секретари. Дълбоко уважавам смелостта на жените от въпросния протест, просто ти посочвам, че е абсурдно да си мислиш, че една муха, кацнала на задника на олюляващ се умиращ слон е отговорна за кончината му.
  • 1
    8
    До 7
    На какво се смееш бе, травестит ? Протестите в Русе бяха първите протести против БКП, партията в която ти си членувал или поне си издънка на БКП партийни секретарчета, свикнали да се прехранват с близане на правилните задници!
  • -4
    7
    до 6
    „Не случайно падането на соца започна от нашият град“. 😆 разсмя ме. Протестът на 2000 - 3000 жени от Русе събори СССР, берлинската стена и желязната завеса. Благодарение на тези жени сега има Литва, Естония, Украйна и много други.
  • 14
    6
    LOL
    "при соца градът ни беше град - градина" :D поразсмя ме! Истината е, че при соца градът ни беше град - газова камера. Ама не като сега, а брутална газова камера! Аз в тази газова камера израстнах! Не случайно падането на соца започна от нашият град именно заради този проблем. Те за това и ни мразят толкова много комунягите, та "монтираха" Пенчо да ни разкаже играта и втори мандат и окончателно да затрие градът на първите неща.
  • 2
    5
    Чарлз Дарвин
    За тея пари града ще продължава да си тъне в мизерия, непочистени улици, добре, че вече няма толкова сняг! После защо заплатите били ниски, защо хората били бедни, защо това било зле, защо онова! Интересно на каква база са изчислили тая крайно недостатъчна сума?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари