Бойко Борисов: Трифонов не иска правителство

0
Най-много висшисти, умни и красиви са гласували за ГЕРБ
Най-много висшисти, умни и красиви са гласували за ГЕРБ

Най-много висшисти, умни и красиви са гласували за ГЕРБ и най-много от работещите. Тези ли хора искаха да изчегъртат? Безобразията в чужбина са чудовищни.

Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на пресконференция в централата на партията, предаде репортер на БГНЕС.

Борисов обяви, че Слави Трифонов е обявил проект на правителство и е поискал мандата от Румен Радев по време, когато ГЕРБ е първа политическа сила.

Бившият премиер отправи обвинения в манипулация на вота и се закани, че ще издири всички техници, пипали, по думите му, машините.

"Днешното изявление на Трифонов означава, че той не иска да има правителство и това е прах в очите на хората. Това е играта на Румен Радев – да остане служебното правителство", смята Бойко Борисов.

Така подплашиха хората, че постигнахме това, което искаше Румен Радев – масово гласуване на изборите. Кой от нас може да каже, че представлява народа в момента, бе? 70% от хората се отвратиха и не отидоха да гласуват, заяви още Борисов и каза, че служебният вътрешен министър Бойко Рашков е направил параван на „Има такъв народ”.

"Размениха си с ДПС представителите в секциите", каза още Борисов и оповести случай на липсващ глас в Русе.

"Чакаме 10 часа да преброят 2%, за да обърнат с няколко стотни разликата. Това няма никакво значение, бе Слави, да ви е честито", каза още Борисов.

Според него не е важно това, че Трифонов днес е пропуснал да спомене министър по екологията в проектокабинета си, както и че не било най-важното, че членовете в евентуалния бъдещ кабинет знаели много езици, защото: „Аз съм обиколил света навсякъде по три пъти. Навсякъде имат преводачи”.

Това ли са новите лица, попита още Борисов, визирайки номинацията на Николай Василев за министър-председател.

За да не ме разберете погрешно, Ники Василев говореше разумно, но не е ново лице, каза той.

"Ще наблюдаваме в следващите дни коя от партиите ще се държи като лека жена и ще отиде без да бъде повикана. Връщането на кадрите на НДСВ не е случайно. Това са икономически кръгове, помня как бушуваха срещу мен, когато бях главен секретар", посочи още Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари