Бойко Борисов: Ще имаме режим на тока

1
Според лидера на ГЕРБ  купуваме енергия от Европа
Според лидера на ГЕРБ купуваме енергия от Европа

Според лидера на ГЕРБ  купуваме енергия от Европа

Вървим към режим на тока. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при включване на живо във фейсбук.

„Имахме куп варианти. Бяхме подготвени за седми реактор на АЕЦ „Козлодуй“. На лицензираната площадка на този реактор трябва да започнем изграждането на нова. След като през 2025 година извадим „Мариците“, ще купуваме енергия според пазарните цени на Европа“, коментира бившият премиер.

Според него българските граждани сами са дали четирите реактора на „Козлодуй“, а сега ще дадат и въглищните си централи, без да имаме заместители като ядрени мощности и без да са проведени консултации.

Потребителите ще трябва да намалят потребността, а санирането е възможност за това, каза още Борисов.

Той посочи, че в Европа гасят уличното осветление и фонтаните, за да спестят електроенергия, а ние точно в този момент сме решили да зачеркнем мощностите си.

Бившият премиер отправи множество обвинения към "Продължаваме промяната" и решенията, които са вземали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    9
    Мацката от Барселона
    нали си продаде там имота , магазина и си купи в Дубай . Аз , ако имам такава позната , дори да е с малко дете, при една гадна зима , която скоро идва , ще си взема една футболна топка и заминавам там да си ритам . Тука тарикатите , които ръсят отдолу обиди и всякакви глупости , нека да треперят , ще им замръзнат чейнетата и писалките.
  • 14
    8
    Mleksa
    Този изпечен лъжец и манипулатор,да спре да лъже,или ако сам не може,някой да го спре!!! Той не разбра ли,че българина е яко животно и всичко е преживял и ще преживее. На всичко сме готони,само ГЕРБ да изчезнат от политическата сцена!!!!!
  • 16
    7
    Народа
    Тъпата банкянска тиква 12 години краде от Народа, за да си пълни чекмеджетата за любовницата в Барселона и да си купува избори! Режим на тока има, ама между ушите му! Никога повече ОПГ ГРОБ=ДПС във властта!
  • 13
    6
    иван иванов
    Точно тои каза че Белене е гьол. Ако беше построена сега щяхме да продаваме ток
  • 22
    5
    Къде е Гешев
    Борисов за пореден път лъже умишлено и всява паника. Има член в Наказателния кодекс за подобно поведение и е крайно време да му се търси отговорност. Гешев го направи при Сербезов, само за това че сподели в интервю, че има недостиг някой лекарства активира "бухалката".
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари